КАКВО ЩЕ НАУЧИМ

Вечерни беседи „Peace food“

Във Варна и София д-р Далке ще сподели своя опит по въпросите: Коя храна носи в себе си здраве и коя подхранва болестта? Какви комбинации на храни препоръчва и кои трябва да избягваме? Плюсовете и минусите на всеядното, вегетарианското, веганското и суровото хранене. Кога и как да ползваме сух и воден пост и много любопитни факти и случки, които е срещал в практиката си. Накрая ще представи и книгата си „Peace food“, която стана световен бестселър, а в момента се превежда на български от издателство „Кибеа“.

Практически семинар „Болестта като символ“е разделен на две части:
Първата – Как да прилагаме на практика знанията от книгата „Болестта като път“

Във втората, на база наученото от първа част, д-р Далке ще ни помогне да проведем практическа работа с наш личен симптом или с този на наш близък. Как да го разберем, осветлим и превъзмогнем.

В София и Варна, д-р Далке ще проведе целодневни семинари, насочени към всички осъзнати хора, за които грижата за собственото здраве и това на тяхното семейство е от първостепенно значение. Те ще получат важни практически насоки за разкриване на истинските причини и преодоляване на болестта. На семинара ще присъстват и холистични лекари от цялата страна. Те ще имат възможност да преоткрият връзката между физическото страдание и съответния психологически проблем и да насочват своите пациенти към правилно разбиране на болестта и нейното истинско лечение.

Имаме ли основание да лекуваме само една част от цялото, което представлява човекът? Каква е принципната същност на болестта? Можем ли да обръщаме внимание единствено на физическите симптоми, като пренебрегваме душата? Малка част от въпросите, които ще дискутираме заедно с д-р Далке.

Кой ще присъства на този семинар

Всички хора, които са осъзнали личната отговорност  и грижа за собственото си здраве.

Всички холистични лекари, които искат  да повишат квалификацията си  и да помагат успешно на своите пациенти.

Всички психолози и психотерапевти, които искат да почерпят от опита на д-р Далке  и да преосмислят призванието си.

Родителите  ще научат как да откриват психологическите причини за боледуването на децата си. Как да преодоляват различни проблеми – от гризене на нокти до астматични пристъпи, хипер активност,  асоциалност и др.

Всеки един от нас, който се грижи за свой близък или лично страда от хронично заболяване – ще разберем първопричината за заболяването и как да я премахнем. Неизбежно ще научим и защо конвенционалната медицина е безпомощна в такива случаи.

Всеки, който е посветил себе си в помощ на другите: лекари, психолози, психотерапевти, холистици, хомеопати и др. Семинара ще им помогне бързо и ефикасно да излекуват своите пациенти. Ще ги научи да виждат отвъд болестта.

д-р Далке специално за предстоящото си идване в България

„Здравейте приятели от България, чрез книгата „Болестта като път“ сме прекарали заедно не една и две нощи в разговори за вашите най-съкровенни желания и най-страшните ви страхове. А такъв разговор може да се проведе само с близък,  доверен приятел, затова отново – Здравейте приятели! Идвам за втори път в България по две причини:
Първата – след семинара ми в София през 2017 г. разбрах, че не са ви били достатъчни практическите насоки в разбирането и осветляването на причините за болестта. Затова сега ще проведа два семинара насочени само към практическата част, но за тази цел всеки трябва да е прочел книгата „Болестта като път“.

Втората – Храната която избираме и връзката ѝ с болестта. Изключително важна и наболяла тема за мен като човек и лекар. От години работя с моите пациенти едновременно с психосоматиката на болестта и с драстична промяна на храненето им.
В три различни града в България ще се срещна с вас за да ви разкажа за истината за храната , как тя влияе на болестта и кои са митовете на които сами се подчиняваме. Ще ви представя и книгата ми, която най-сетне излиза на български език  „Peace food“.
Благодаря на издателство Кибеа за сърцатата работа!

Очаквам ви!
д-р Рюдигер Далке

” 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *