КАКВО ЩЕ НАУЧИМ

В София, д-р Далке ще проведе целодневен семинар, насочен към всички осъзнати хора, за които грижата за собственото здраве и това на тяхното семейство е от първостепенно значение. Те ще получат важни насоки за разкриване на истинските причини на болестта, ще  заимстват практическите съвети на д-р Далке, който ще покаже как на практика да използваме наученото. На семинара ще присъстват и холистични лекари от цялата страна. Те ще имат възможност да преоткрият връзката между физическото страдание и съответния психологически проблем и да насочват своите пациенти към правилно разбиране на болестта и нейното истинско лечение.

Имаме ли основание да лекуваме само една част от цялото, което представлява човекът? Каква е принципната същност на болестта? Можем ли да обръщаме внимание единствено на физическите симптоми, като пренебрегваме душата? Малка част от въпросите, които ще дискутираме заедно с д-р Далке.

Кой ще присъства на този семинар

Всички хора, които са осъзнали личната отговорност  и грижа за собственото си здраве.

Всички холистични лекари, които искат  да повишат квалификацията си  и да помагат успешно на своите пациенти.

Всички психолози и психотерапевти, които искат да почерпят от опита на д-р Далке  и да преосмислят призванието си.

Родителите  ще научат как да откриват психологическите причини за боледуването на децата си. Как да преодоляват различни проблеми – от гризене на нокти до астматични пристъпи, хипер активност,  асоциалност и др.

Всеки един от нас, който се грижи за свой близък или лично страда от хронично заболяване – ще разберем първопричината за заболяването и как да я премахнем. Неизбежо ще научим и защо конвенционалната медицина е безпомощна (в което и без това лично сме се убедили).

Всеки, който е посветил себе си в помощ на другите: лекари, психолози, психотерапевти, холистици, хомеопати и др. Семинара ще им помогне бързо и ефикасно да излекуват своите пациенти. Ще ги научи да виждат отвъд болестта.

д-р Рюдигер Далке специално за семинара в София

“Радвам се, че имам възможност да се срещна с будните и осъзнати хора в България и да им помогна по пътя към един по-добър живот. В Германия книгата “Болестта като път” е издадена за първи път през 1983 година. От тогава до сега тя е достигнала до милиони хора, като им е помогнала и продължава да им помага да променят живота си. „Немската лекарска камара” най-накрая прие начина, по който обучавам младите лекари, като се убеди в нейния ефект. В такъв случай можем да кажем, че книгата променя и медицината.  Ще се видим в София на 25 ноември!” 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *