КАКВО ЩЕ НАУЧИМ

В София, д-р Далке ще проведе целодневен семинар, насочен към всички осъзнати хора, за които грижата за собственото здраве и това на тяхното семейство е от първостепенно значение. Те ще получат важни насоки за разкриване на истинските причини на болестта, ще  заимстват практическите съвети на д-р Далке, който ще покаже как на практика да използваме наученото. На семинара ще присъстват и холистични лекари от цялата страна. Те ще имат възможност да преоткрият връзката между физическото страдание и съответния психологически проблем и да насочват своите пациенти към правилно разбиране на болестта и нейното истинско лечение.

Имаме ли основание да лекуваме само една част от цялото, което представлява човекът? Каква е принципната същност на болестта? Можем ли да обръщаме внимание единствено на физическите симптоми, като пренебрегваме душата? Малка част от въпросите, които ще дискутираме заедно с д-р Далке.

Кой ще присъства на този семинар

Всички хора, които са осъзнали личната отговорност  и грижа за собственото си здраве.

Всички холистични лекари, които искат  да повишат квалификацията си  и да помагат успешно на своите пациенти.

Всички психолози и психотерапевти, които искат да почерпят от опита на д-р Далке  и да преосмислят призванието си.

Родителите  ще научат как да откриват психологическите причини за боледуването на децата си. Как да преодоляват различни проблеми – от гризене на нокти до астматични пристъпи, хипер активност,  асоциалност и др.

Цялата публикация „КАКВО ЩЕ НАУЧИМ“