КАКВО ЩЕ НАУЧИМ

Вечерни беседи „Peace food“

Във Варна и София д-р Далке ще сподели своя опит по въпросите: Коя храна носи в себе си здраве и коя подхранва болестта? Какви комбинации на храни препоръчва и кои трябва да избягваме? Плюсовете и минусите на всеядното, вегетарианското, веганското и суровото хранене. Кога и как да ползваме сух и воден пост и много любопитни факти и случки, които е срещал в практиката си. Накрая ще представи и книгата си „Peace food“, която стана световен бестселър, а в момента се превежда на български от издателство „Кибеа“.

Практически семинар „Болестта като символ“е разделен на две части:
Първата – Как да прилагаме на практика знанията от книгата „Болестта като път“

Във втората, на база наученото от първа част, д-р Далке ще ни помогне да проведем практическа работа с наш личен симптом или с този на наш близък. Как да го разберем, осветлим и превъзмогнем.

В София и Варна, д-р Далке ще проведе целодневни семинари, насочени към всички осъзнати хора, за които грижата за собственото здраве и това на тяхното семейство е от първостепенно значение. Те ще получат важни практически насоки за разкриване на истинските причини и преодоляване на болестта. На семинара ще присъстват и холистични лекари от цялата страна. Те ще имат възможност да преоткрият връзката между физическото страдание и съответния психологически проблем и да насочват своите пациенти към правилно разбиране на болестта и нейното истинско лечение.

Имаме ли основание да лекуваме само една част от цялото, което представлява човекът? Каква е принципната същност на болестта? Можем ли да обръщаме внимание единствено на физическите симптоми, като пренебрегваме душата? Малка част от въпросите, които ще дискутираме заедно с д-р Далке.

Кой ще присъства на този семинар

Всички хора, които са осъзнали личната отговорност  и грижа за собственото си здраве.

Всички холистични лекари, които искат  да повишат квалификацията си  и да помагат успешно на своите пациенти.

Всички психолози и психотерапевти, които искат да почерпят от опита на д-р Далке  и да преосмислят призванието си.

Родителите  ще научат как да откриват психологическите причини за боледуването на децата си. Как да преодоляват различни проблеми – от гризене на нокти до астматични пристъпи, хипер активност,  асоциалност и др.

Цялата публикация „КАКВО ЩЕ НАУЧИМ“